Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op de website wettelijke-feestdagen.nl, eigendom van Netpulse nv ("wij", "ons" of "onze"), gevestigd te Molenstraat 65 - 2840 Rumst, ondernemingsnummer BE0898.485.858. We hechten veel belang aan uw privacy en willen u informeren over hoe wij uw informatie behandelen wanneer u onze diensten gebruikt. Wij adviseren u dringend om dit privacybeleid zorgvuldig door te lezen. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met het verzamelen, gebruiken en delen van uw gegevens door Netpulse nv in overeenstemming met dit privacybeleid.

Verzameling en gebruik van gegevens

Wettelijke-feestdagen.nl maakt gebruik van technische sessie cookies. Deze cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdelijk op uw apparaat worden geplaatst tijdens uw bezoek aan onze website. Ze worden gebruikt om uw sessie te beheren en u in staat te stellen gebruik te maken van specifieke functies van de website.

Externe advertenties

Onze website kan advertenties bevatten die linken naar andere websites. We hebben echter geen controle over de inhoud of het privacybeleid van deze websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken van deze externe sites en raden u aan om het privacybeleid van deze websites te raadplegen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Beveiliging

We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal. We streven ernaar om uw informatie te beschermen, maar we kunnen geen absolute beveiliging garanderen vanwege de inherente risico's verbonden aan gegevensoverdracht via het internet.

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht op het moment van publicatie van het bijgewerkte privacybeleid op onze website. We raden u aan om regelmatig ons privacybeleid te controleren op eventuele wijzigingen.

Contact

Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft met betrekking tot ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@netpulse.be.

Laatst bijgewerkt: 30 juni 2023